Bring tar över lager – ”E-handeln har överstigit våra förväntningar”

E-handelssatsningen växer.

En ny crossdock-anläggning på nära 15 000 kvm uppförs i detta nu utanför Köpenhamn i Danmark. Det första spadtaget togs i våras och den huvudsakliga hyresgästen Bring skulle nyttja drygt 70 av den moderna anläggningen.

Nu står det dock klart att post- och logistikföretaget hyr in sig på 100 procent av ytan.

Annons

Det är roligt att se att efterfrågan för vår e-handelssatsning har överstigit våra förväntningar, vilket har resulterat i vårt behov av en större logistikyta, berättar Jens Rom, vd för Bring Danmark, i ett pressmeddelande

Tack vare generösa tolv meter i takhöjd kommer sorteringen att kunna göras i två lager. Personalen får också en gångbro från parkeringen till kontoret, för bästa möjliga säkerhet.

Glädjande satsning

Anläggningen kommer även att ha ett miljöfokus och utrustas med solceller på taket. Den väntas stå klar under 2020.

Det är glädjande att Brings satsning på e-handeln har gett så pass goda resultat att de redan innan logistikanläggningens färdigställning utökar sin logistikyta. För Logicenters del är det viktigt att kunna förutse våra kunders framtida behov för att kunna tillgodose dessa när de uppstår. Detta är bevis på att vår flexibla affärsmodell stöder våra kunder i deras tillväxt, säger Matthias Kettelhoit, Head of Logicenters.

Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!