Bubbleroom erbjuder leverans inom två timmar

Som en av de första nätbutikerna i Europa lanserar den svenska modebutiken Bubbleroom expressleverans. Tjänsten som kallas Dress-express kommer att erbjuda leverans som är framme inom två timmar hos mottagaren.

Konceptet Dress-express kommer att lanseras i slutet av januari i samband men modeveckan i Stockholm. Därmed blir Bubbleroom en av de första aktörerna i Europa som erbjuder sina kunder leverans inom två timmar.

Dress-express kommer att levereras i samarbete med budfirman och fullservice-företaget Ryska Posten, och kommer till en början att vara tillgängligt för boende i Stockholmsområdet.

Annons

– E-handel växer mer och mer för varje år och vi ser nu även beställningar från mobil och surfplattor öka i en explosionsartad takt. För att ytterligare utmana fysisk retail så lanserar vi nu två timmars leverans, säger Svante Tegnér, vd för Bubbleroom.

Ytterligare fokus på tillgängligheten

Tjänsten kommer till en början att vara kostnadsfri och det finns planer på att inom en snar framtid lansera Dress-express i ytterligare städer.

Bubbleroom säger också att man under 2013 kommer att lansera fler nyheter med fokus på att öka tillgängligheten ytterligare för sina kunder.

– Min personliga tro är att E-handel kommer bli större än fysisk handel inom tio år. Nyheter som denna i kombination med E-handelns överlägsna sortiment kommer att påskynda processen, säger Svante Tegnér.

Källa: Habit

Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!