Bubbleroom rycker upp – bygger nytt och flyttar hela verksamheten

"Kommer kunna fortsätta leverera på vår omsättningstillväxt".

Bubbleroom gör en intern omstart och bygger nytt huvudkontor, distributionscenter och fotostudio. Den nya fastigheten kommer att ha en yta om 20 500 kvadratmeter och byggnationen påbörjas omgående för att vara redo för inflyttning till sommaren 2022.

LÄS ÄVEN: Bubbleroom ska inkludera flera: ”Krävs en annan typ av kompetens”

Annons

Anledningen till satsningen är bland annat att kunna "möta framtidens logistikutmaningar". Den nya logistikcentralen kommer därför att bli en automationsanläggning.

Det här är ett väldigt stort steg för oss med flytt av både kontor, lager och fotostudio till nya toppmoderna lokaler. Med det nya lagret kommer vi att kunna fortsätta leverera på vår omsättningstillväxt och förbättra våra ledtider till våra kunder, säger Joel Sandberg, COO på Bubbleroom, i ett pressmeddelande.

De nya lokalerna placeras i Viared i Borås, och bakom bygget står CH Square och Logent CH Square som blir ansvariga för etablering och drift.

Vi har arbetat tillsammans med Bubbleroom i tre år i en manuell lösning och är väldigt glada för att Bubbleroom ser en ljus framtid och tar steget till en ny modern lagerfastighet och investerar i automation, säger Eric Sandgren, Vice President Business på Development på Logent.

Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev?

Tack!