Butiken som byter ut sitt sortiment efter säsong

E-handlaren Sortiment.se har öppnat en fysik butik i centrala Malmö med ett lite annorlunda koncept. Butiken kommer vara ”tematisk” och ha ett ständigt skiftande sortiment som speglar de mest aktuella kategorierna under utvalda perioder.

Pop up-butiker har blivit en allt vanligare företeelse bland e-handlare. Gasello, Bubbleroom, Tailor Store och Stålhästen är bara några av många nätaktörer vi skrivit om som testat konceptet. Det har också blivit vanligare att ta steget fullt ut i den fysiska världen med en permanent butik.

Något som även Sortiment.se nyligen har gjort i centrala Malmö. Man har dock valt ett lite annorlunda koncept som kan liknas vid en pop up-butik. Men istället för att byta butik, byter man ut utbudet.

Annons

– Butiken kommer vara ”tematisk”. Med detta menar vi att butiken kommer ha ett ständigt skiftande sortiment som speglar de mest aktuella kategorierna under utvalda perioder, säger Anton Troedson, medgrundare av Sortiment.se.

Agera utlämningsställe

Den officiella invigningen sker den 8 oktober men redan nu har man smygöppnat. Till en början kommer butiken att innehålla produkter rörande löpning och träning för att sedan framåt oktober, skifta skepnad till en butik med maskeradkläder och tillbehör inför Halloween,

– Utöver detta kommer butiken fungera som utlämningsställe för beställningar som kommer från vår e-handeln, något vi redan nu ser är populärt, säger Anton Troedson.

 

Källa: press

Annons