Butikskedjan Kicks satsar på mobil handel

Detta rapporterar sidan MKSE som tittat på Kicks nya mobila butik. Det är tydligen de något galna e-handelsutvecklarna på Star Republic som slängt ihop butiken. Kicks mobila butik är dock inte galen på något vis utan ser ut att vara fokuserad kring målgruppen. Den ska även vara full av moderniteter när det kommer till själva e-handelsplattformen.

Enligt Star Republic är m-handel ingen fluga och butiken skall ha fått en flygande start:

Annons

"När du surfar in på Kicks i mobilen så kan du nu enkelt handla allting från Kicks i en mobilanpassad version.

Resultatet lät inte vänta på sig. Direkt efter lansering började kunder att handla. Jätteroligt! M-handel är ingen fluga :D" -källa

E-handelsleverantören rapporterar även att de själva får 15 procent av sin trafik ifrån mobiler. De ska dock sakna en mobil hemsida.

Martin Edenström på MKSE, som är expert på publiceringsystem, verkar gilla Kicks mobila butik och har i princip inga invändningar. När vi kollar in butiken tänker vi på vår nyhet gällande Stadiums m-handel och hur mobila butiker tycks få fler funktioner i takt med att mobilerna blir smartare, och större för den delen. Det känns som att det plockas in mer och mer ifrån de vanliga e-handelssidorna.

Ni finner Kicks relativt nya mobila butik här.

Källa: mkse

Relaterade nyheter:
Stadium ger sig in i M-handeln med ny sajt
Butikskedjan Kicks satsar äntligen på nätet

Annons
Annons