Bygghemma står inför en nordisk expansion

I en intervju med tidningen Market berättar Bygghemmas grundare, Patrik Rees, att företaget i höst kommer att öppna upp i Norge. Detta ska dock bara vara början på en större expansion.

Företaget skall befinna sig i alla nordiska länder inom tio år med ett brett sortiment och kompletterande installationstjänster. Den nordiska expansionen ska dock ske snabbt med ett intåg i Norge i slutet av detta år.

Bygghemma ingick nyligen ett samarbete med butikskedjan XL-Bygg för att skapa ett stort multikanalsprojekt där e-handel skulle komplettera butikerna. I samma veva hörde vi rykten om att en stor e-handelsprofil skulle ta över rodret på Bygghemma.

Annons

Nu berättar Patrik Rees att han inte har för avsikt att fortsätta som vd. I stället skall han jobba som affärs- och konceptutvecklare på företaget. Vem som tar över spakarna får vi förmodligen reda på inom kort.

Det är dock uppenbart att Bygghemma har storslagna planer och med sitt djupa samarbete med XL-Bygg är det en intressant expansion de står inför.

Källa: market

Annons