Bythjul gör E-handeln med däck ännu smidigare

Vi har tidigare skrivit om Bythjul.com då de satsade på Europa med ett nytt internationellt namn, Goodgrip. Nu meddelar Bythjul, som de fortfarande heter i Sverige, att de introducerat ett nytt sätt att köpa och byta däck. Helt utan att lämna hemmet.

Vi vet alla att e-handel står för enkelhet och bekvämlighet. Ska man då sälja däck är det kanske inte så smidigt att hänvisa kunderna till olika verkstäder. Bythjul har tänkt fixa detta genom att utföra däckbytet på din egen garageuppfart. Priset för ett bekvämt däckbyte ser ut att vara 400 kronor.

Tjänsten kommer lansera under hösten och först ut är norra Stockholm. Vad vi förstår e-handlar du nya däck och sedan kommer de helt enkelt med en mobil verkstad och byter dina däck på bilen, antingen på garageuppfarten eller på ditt jobb.

Annons

En i deras testpanel, Susanne (förmodligen på bilden ovan), är inte helt oväntat mycket glad över tjänsten:

- Vem kom på idéen? Det är ju så briljant och smart. Att Bythjul Direkt även tar med de gamla däcken är ett stort plus. Mycket nöjd!, säger Susanne Palo, i Bythjuls testpanel

Enligt Bythjuls kundundersökningar så visar det sig att däckköpare efterfrågar en högre grad av bekvämlighet. Fast vem vill inte ha högre bekvämlighet? Oavsett så gillar vi idén och hoppas slippa köra till verkstaden i framtiden.

- Det var inte så längesen det kändes främmande att beställa hem en färdigpackad matkasse till dörren men nu erbjuds det av flera stora matkedjor. Konsumtionsmönster förändras, och nu har turen kommit till däckbranschen spår Torkel Hallander, VD för Bythjul Norden AB.

Källa: Press

Relaterade nyheter:
Bythjul byter namn och satsar på Europa

Annons