Bythjul skaffar ambassadör i ung racingstjärna

Flera nätbutiker har den senaste tiden satsat på att knyta an till atleter inom sina respektive branscher. Främst handlar det förstås om olika kosttillskott- och sportbutiker. Nu meddelar dock däckbutiken Bythjul.com att även de knyter an till en stjärna, inom racingen.

21-åriga Mikaela Åhlin-Kottulinsky skrev in sig i historieböckerna i juni då hon som första kvinna vann VW Scirocco R-Cup på Norisring inför 100 000 åskådare. Denna racingstjärna skall nu agera talesperson för Bythjul samt bidra med kunskap om hur man kör säkert och hanterar bilen i olika situationer.

– Jag ser verkligen fram emot att arbeta med Bythjul.com och är nyfiken på vad vårt samarbete kommer att leda till. Däck är en otroligt viktig del när det gäller säkerhet, både vid tävling och i vardagen. För mig är det viktigt att de jag samarbetar med tar däck på lika stort allvar som jag gör, säger Mikaela Åhlin-Kottulinsky, ny ambassadör för Bythjul.com.

Annons

Många likheter

Bythjul.com är förstås glada över att ha knutit till sig en ung framgångsrik racingstjärna.

– För oss personifierar Mikaela energi och motivation som tar sig an och utmanar gamla strukturer inom racervärlden, lite som Bythjul.com utmanar den traditionella däckbranschen, det finns många likheter. Mikaela är en snabbt klättrande racerstjärna och vi ser fram emot att stötta och se henne växa och utveckla sin körning i framtiden, säger Torkel Hallander, VD på Bythjul.com.

 

Källa: Press

Annons