Care of Carl flyttar till nytt logistikcenter: ”Växt ordentligt”

Herrmodebutiken drar till Viared.

Den svenska webbutiken för herrkläder, Care of Carl har hittat ett nytt hem. I slutet på oktober drar flyttlasset till ett logistikcenter på Företagsgatan 44, i Viared utanför Borås.

År 2013 gick flytten från vår första lokal på Skaraborgsvägen till den vi huserar i för tillfället. Då var vi runt fem anställda med 40 varumärken i sortimentet. Nu, snart sju år senare, har vi med över fem gånger så många varumärken i sortimentet och nästan 80 medarbetare vuxit ur även denna, säger Henning Källqvist, grundare och vd på Care of Carl, i ett pressmeddelande.

Annons

"Blivit för trångbodda"

Logistikcentret mäter 12 000 kvadratmeter och tillhör Logicenters. Flytten berör såväl lager som kontor.

De senaste åren har vi växt ordentligt och därmed blivit för trångbodda i våra befintliga lokaler. Flytten till den nya blir en milstolpe i Care of Carls historia och vi kommer nu att husera tillsammans med många andra framgångsrika Borås-bolag på Viared. Framförallt ger den nya lokalen oss förutsättningar att fortsätta satsa och expandera enligt vår plan på både befintliga och nya marknader. Logicenters har hela tiden varit väl införstådda med våra behov och stöttat oss i processen och vi ser nu fram emot vårt fortsatta samarbete, säger Henning Källqvist.

Annons