CDON säljer rymdresa – startade Black Days i söndags

Från 4 dagar till 9 dagar.

Black Friday blir bara längre och längre. Vad som en gång var en rea-dag har idag utvecklats till en vecka och ibland även längre. Den svenska e-handlaren och marknadsplatsen CDON har nu dragit igång sin Black Friday-kampanj. Den började igår, den 24:e november, och sträcker sig ända fram till den 2 december.

Företaget kallar det Black Days och utlovar upp till 70 procent rabatt till sina kunder. Precis som tidigare år rullar man ut erbjudandena över tid. Kunderna får alltså inte allt på ett bräde.

Annons

CDON är även kända för att ha något extra dyrt och spännande under köpfesten. Tidigare år har man kunnat köpa hus, speciella resor eller varför inte en Batmobile för 12 miljoner. I år är det en rymdresa som erbjuds till det rabatterade priset 2,4 miljoner kronor, vilket innebär 10 procent i rabatt.

Vi ville i år ge svenskar en unik möjlighet att göra något som många drömmer om – att ta sig ut i rymden. Enligt en undersökning som Norstat gjort på uppdrag av Lotto vill så många som var tredje svensk ut i rymden, och var tionde har det redan på sin bucket list. Det är förvisso långt ifrån alla som har råd med en sådan resa, men vi vill uppmärksamma att möjligheten att ta sig ut i rymden faktiskt finns, kommenterar Kristoffer Väliharju, vd på CDON, i ett pressmeddelande.

Rymdresan tillhandahålls av företaget Go Dream och ska inkludera flygresa till USA, 5 nätter på lyxhotell och 3 dagars astronautträning.

Köpfesten växer alltså från 4 dagar, förra året, till 9 dagar i år. Under Black Friday, den 29 november, så ska dock erbjudanden bli fler utlovar CDON. Hela kampanjen ska vara en av företagets största någonsin.

Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!