CDON.com lanserar medlemskap med fri frakt

Den svenska e-handelsjätten CDON lanserar nu ett medlemskap likt Amazons Prime-tjänst. Amazon har länge erbjudit ett medlemskap som kostar pengar men som ger många fördelar hos e-handelsjätten. Nu försöker CDON göra något liknande med tjänsten CDON+.

CDON+ är ett medlemskap hos nätbutiken CDON.com som ger dig fri frakt vid köp över 100 kronor, förtur hos kundservice och unika rabatterbjudanden.

- Med CDON+ kan vi belöna våra mest trogna och aktiva kunder genom bra erbjudanden och ökad service. Vi hoppas även att vår nya tjänst ska ge kunderna incitament att handla från våra nya segment, såsom exempelvis sport, outdoor och mode. Med ett utbud på över 13 miljoner fraktfria produkter och andra förmåner anser vi att CDON+ är en väldigt stark och konkurrenskraftig tjänst. Bemötandet från kunder har hittills varit över förväntan vilket känns kul, säger Christian Eriksson, VD för CDON.com.

Annons

E-handelskoncernen CDON Group har tidigare meddelat sina planer om att göra CDON.com till ett nordiskt Amazon. De har successivt flyttat in utbudet ifrån sina andra nätbutiker in i CDON.com och nu lanseras alltså ett speciellt medlemskap i koncernens huvudbutik.

Tjänsten CDON+ som även ger en återbäring på mellan 1-3 procent på varje köp, lanseras till en kostnad av 199 kronor per år. Vad det sedan kommer att kosta meddelas ej, medlemskapet tecknas dock alltid på årsbasis.

Mer information om CDON+ finner ni här hos CDON.com.

 

Källa: Press

Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!