CDON:s ex-VD till snabbväxaren: ”Kommer vara ovärderlig”

Tar plats i styrelsen.

E-handlaren och snabbväxaren Buyersclub får ett rutinerat tillskott i styrelsen. Det handlar om Cdons tidigare vd, Kristoffer Väliharju, som nu valts in som ny ledamot.

Jag kommer bidra med kunskap och ett starkt nätverk inom plattformshandel sedan min tid på Cdon. Jag ser med tillförsikt på de resultat som uppnåtts trots Buyersclubs ringa storlek och en utmanande marknad och är förväntansfull inför vilka möjligheter det ger oss i framtiden, säger Kristoffer Väliharju i ett uttalande.

Annons

Marknadsplatsen, som fokuserar på medlemsintänkter, omsatte 11,7 miljoner kronor under årets första kvartal. Medlemsintäkterna stod för hela 4,2 miljoner av den totala försäljningen. Däremot gjordes en förlust på -1,5 miljoner kronor.

Bolaget har dragits med röda siffror under flera år. Men man ser uppenbart ljust på framtiden och fortsätter att förstärka för ännu mer tillväxt.

Det glädjer mig att Kristoffer valt att ta plats i bolagets styrelse då hans kompetens kommer att vara ovärderligt när vi fortsätter vår resa, kommenterar Emil Henriksson, vd för Sweden Buyersclub, nytillskottet.

LÄS ÄVEN: Buyersclub går åt rätt håll - stärker kassan med 3 miljoner

Annons