City Gross lanserar hämtskåp – butiken som är först ut

"Det känns väldigt kul".

Att klicka hem sina dagligvaror på nätet, för att sedan hämta upp dem i butiken har blivit ett populärt alternativ i e-handeln med mat. Det har City Gross noterat, så när de öppnar sin butik i Bromma den 19 oktober är det för första gången i kedjans historia man har hämtskåp på plats.

Det blir en mer flexibel och tillgänglig lösning. Skåpen kommer dessutom ligga i anslutning till ett kylrum där vi även kan lämna ut beställningar från vår catering. Det underlättar för kunden att hämta allt på ett och samma ställe, säger Andreas Malberg, chef för e-handeln på City Gross, i ett uttalande.

Annons

Den som e-handlar hos City Gross i dag får sina matkassar via manuell utlämning. Men kanske blir det ändring på det framgent. Med Bromma först ut kan alltså fler av kedjans butiker få samma lösning över tid.

Det känns väldigt kul att kunna erbjuda hämtskåp i Bromma där många av våra kunder är vana vid e-handel. Då sparar de tid i vardagen när de snabbt kan köra förbi butiken och hämta sin beställning på väg hem från jobbet, säger Andreas Malberg.

Annons