City Gross matkasse allt hetare, nu även med grill

City Gross tar nu nästa steg i att utveckla sitt koncept för matkassemarknaden. Parallellt med att man lanserar en grillkasse börjar man även med hemleverans av grillar och grilltillbehör till sina kunder. Man lämnar också dörren öppen för ytterligare komplementvaror från Hem & Fritidssortimentet.

Sommar är lika med grill för många svenskar, och något som City Gross planerar att slå mynt av. Lagom till att grillsäsongen startar på allvar lanserar kedjan en ny grillkasse, och passar även på att köra hem grillar och grilltillbehör till de som önskar det.

Det finns sex olika grillar för gasol eller kol i olika prisklasser att välja mellan samt grillkolstarter, grillbestick, rökflis och grillbriketter.

Annons

– Vi är mycket lyhörda för vad som efterfrågas och satsar därför nu på både en grillkasse och utrustningen som behövs för att grilla. Genom hemleverans av grillar i samband med matkasseleveranserna underlättar vi får våra kunder som på ett väldigt enkelt sätt kan skaffa en ny grill inför säsongen, säger Per Karlsson, ansvarig för City Gross Matkasse.

Kompletterar med ytterligare varor?

City Gross har under det senaste året satsat rejält på sina matkassar och under slutet av 2012 såg man en dubblering av antalet sålda kassar på nätet. Nyligen utökade man även distributionen till orter utan ett City Gross-varuhus och gjorde dem tillgängliga för ytterligare 600 000 personer.

Man har också breddat sina färdiga matkassar med en parmatkasse, en laktosfri och en fruktkasse. Något som gör att man nu erbjuder fem ordinarie varianter kompletterade med några tillvalsmöjligheter.

– Under 2013 förväntas City Gross matkassar ha en fortsatt kraftig tillväxt. Bland annat tack vare att vi utökar upptagningsområdet och breddar sortimentet med nya kassar och komplementvaror från Hem & Fritidssortimentet, skriver City Gross i ett pressmeddelande.

Ett uttalande som får oss att tro att det inte är helt omöjligt att fler sommarrelaterade varor kan följa med City Gross matkassar inom kort.

Källa: Press

Annons