City Gross tar upp kampen – här öppnas ny butik

Ska öka etableringstakten i landet.

City Gross vill erövra Stockholm på allvar och man börjar med köpcentrumet Bromma Blocks, som huserar bredvid Bromma flygplats.

Den nya butiken ska öppnas under hösten 2023 och kommer att mäta runt 5000 kvadratmeter. Den får även en egen entré ut mot parkeringsplatsen och Systembolaget som granne.

Annons

Det är ett väldigt attraktivt läge som passar City Gross riktigt bra. Våra kunder hittar till oss delvis för vårt breda sortiment och vassa kampanjer men också för det där lilla extra i vår färskvaruhall med stort utbud av svenska råvaror och svenskt, butiksstyckat kött. Ett utbud som passar Bromma Blocks köpstarka målgrupp perfekt, säger Per Edstam, etableringschef på City Gross, i ett uttalande.

City Gross har i dag 42 butiker i landet, från Ystad till Sundsvall. Men planen är att öka etableringstakten och framför allt expandera norrut. Men också att utöka närvaron där man redan finns på plats.

Vi ser fram emot att bli en del av Bromma Blocks och att fler kunder ska hitta till oss och upptäcka vårt breda utbud, säger Per Edstam.

City Gross omsatte 9,8 miljarder kronor under det senaste verksamhetsåret 21/22, en ökning med 0,4 procent, och gjorde en vinst på 110,8 miljoner.

Annons