Search
Close this search box.
ANNONS

Clas Ohlson om deras nya E-handelsplattform

Clas Ohlson om deras nya E-handelsplattform
Julius Gunnilstam
julius@ehandel.se

Dela artikeln:

Internetworld har pratat med Catrin Folkesson, e-handelschef pรฅ Clas Ohlson, om deras kommande nรคtbutik. De flesta har fรถrmodligen sett deras nuvarande rivningsobjekt. Nu avslรถjar de lite detaljer om den nya internationella e-handelsplattformen som snart skall lanseras.

ANNONS

Vi vet sedan innan att det รคr en helt ny plattform som gรคller och att det fรถrmodligen inte รคr mycket som kommer att se likadant ut. Detta bekrรคftar nu Catrin Folkesson. Hon sรคger รคven att de inte satsar enbart pรฅ e-handeln utan att plattformen รคr en del av en stรถrre multikanalsstrategi. Den nya plattformen skall vara baserad pรฅ Hybris enligt tidigare rapporter. En plattform som fokuserar pรฅ multikanal.

Clas Ohlson ska tydligen satsa hรฅrt pรฅ kundtjรคnsten i den nya plattformen. En ganska avancerad chatt skall finnas tillgรคnglig fรถr kunderna. I denna chatt ska รคven supporten hos Clas Ohlson kunna ta รถver kundens muspekare och t.ex. visa var man hittar en produkt. De gรถr en liknelse med att personalen i de fysiska butikerna kan visa kunder var de hittar specifika produkter.

Den nya nรคtbutiken skall รคven fรถlja mรฅnga andra moderna webbutiker med inspirationsinslag och guider. En hel del redaktionellt material skall alltsรฅ finnas till hands.

Det ska bli intressant att se Clas Ohlsons nya e-handel som vi nu har ganska hรถga fรถrvรคntningar pรฅ. I vรคntan pรฅ framtiden kan ni lรคsa Internetworlds intervju med Catrin eller riva Clas Ohlsons nuvarande nรคtbutik.

ย 

Relaterade nyheter:
Clas Ohlsons nรคtbutik blir ett rivningsobjekt
Clas Ohlsons nya E-handel kommer till vรฅren

Dela artikeln: