Coop filar på en helt ny responsiv matbutik

Coops nätmatsatsning, Coop Online, står tydligen inför en ombyggnation. Matjätten rapporterar att de snart lanserar ett nytt och bättre Coop Online.

Coop arbetare på en helt ny matsajt som ser ut att ersätta deras nuvarande Coop Online. Redan nu ska man dock kunna testa sajten även om allt inte sitter på plats ännu.

- Vi jobbar nu med att få det sista på plats. Fortfarande saknas enstaka varor i vissa områden samt lite bilder och varutexter, skriver Coop på sin sida.

Annons

Den nya satsningen verkar gå under namnet Handla hemma, det är i alla fall arbetsnamnet, och det är en stor skillnad på sajten jämfört med deras tidigare Coop Online.

Den nya sajten är responsiv och har ett helt annat upplägg än den tidigare matbutiken. Du frågas inte heller först efter postnummer, som tidigare, utan det sker när man börjat handla.

Tydligare och tillgängligare

Ingredienser och näringsinnehåll exponeras även mer direkt. Kanske en följd av de nya reglerna för matbutiker på nätet. Den nya sidan känns i alla fall som en rejäl uppgradering, bra eller dålig får nog kunderna bestämma. Att sidan fungerar på alla enheter lär dock vara bra när man ska få ihop vardagspusslet.

I kassan satsar man även på merförsäljning i form av kategorier som "Vardagslyx" och "Du glömde väl inte?".

Med tanke på nätmatens tillväxt är det inte konstigt att Coop lägger lite nytt krut på sin matsajt. Ni kan se den nya sidan på denna länken.

 

Källa: MKSE.com

Annons
Annons