Då öppnar Hjärtat nya e-handelslagret: ”Teknikens framkant”

"Fortsätter att automatisera våra logistikflöden".

Ica-ägda Apotek Hjärtat vill bli snabbare på e-handel. Logistiken ska rappas upp rejält. Därför krokar man arm med logistikbolaget Grey Orange, som ska hjälpa apoteket med automationslösningar på det nya e-handelslagret. När öppnar då det? Jo, i september i Norrköping.

Genom samarbetet fortsätter vi att automatisera våra logistikflöden och lägger därmed grunden för nästa generations e-handelserbjudande. Vi har valt Grey Orange eftersom det är ett innovativt och spännande företag som ligger i teknikens framkant och det är precis där vi vill vara för att ge våra kunder en kundupplevelse i världsklass. Den lösningen som vi kommer att titta på blir vi först med i Norden, kommenterar Hjärtats vd Eric Lundberg, i ett pressutskick.

Annons

Grey Orange är ett globalt teknikföretag, specialiserat inom AI-driven mjukvara och mobil robotik. Enligt bolaget moderniserar och optimerar de lagerdrift.

Vi är stolta över att få samarbeta med ytterligare ett av Europas ledande företag. Apotek Hjärtat är redan framgångsrika men med Grey Oranges automationslösning så skapas ännu bättre förutsättningar för att växa på sikt. Vår lösning är väl förberedd för utmaningen att leva upp till Apotek Hjärtats högt uppsatta kvalitetsmål och den kommer att hjälpa Apotek Hjärtat att öka effektiviteten, kommenterar vd:n Samay Kohli.

Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev?

Tack!