Däckgiganterna växlar upp – omnisatsar i väst: ”En succé”

"Det här är bara början".

Tidigare i våras gick Däckskiftarna ihop med Bythjul, ett av nordens största e-handelsbolag inom bildäck och fälgar. Nu gör aktörerna gemensam sak i lusekoftans land.

LÄS ÄVEN: Däckgiganterna går samman: ”En perfekt match”

Annons

Bythjul är sedan tidigare etablerade på den norska marknaden och tillsammans med Däckskiftarna öppnar man nu sin första norska station i Nesbru utanför Oslo.

Öppningen i Norge har varit en succé. Redan under de första veckorna har vi sett en kundtillväxt som har överträffat våra förväntningar, säger Christoffer Johansson, CCO på Däckskiftarna och Bythjul, i en kommentar.

Redan etablerade

Däckskiftarna har vuxit snabbt sedan företaget grundades 2011 och har idag 74 stationer runt om i Sverige. Och med tanke på att Bythjul redan säljer online i Norge så ser man stora möjligheter till en rejäl expansion även här.

Vi kommer in i Norge med stor erfarenhet och en otrolig trygghet i vårt erbjudande. Det finns redan en etablerad onlineförsäljning i Norge via Byttdekk.no som vi nu kan komplettera med den fysiska närvaron. Planen är att fortsätta expandera tillsammans med våra franchisetagare, först i Oslo-området och sedan på fler platser både i Norge och Sverige. Det här är bara början, säger Christoffer Johansson.

Annons