Dags att skaffa biljett till Nordic eCommerce Summit

Nu börjar e-handelskonferenserna närma sig, dvs de som inte blir flyttade. Den största och den vi ofta kallar den mest glamourösa är Nordic eCommerce Summit. En konferens som i år ser ut att nå nya höjder. Som vanligt har vi fixat bra priser till e-handlarna.

Sarah Wittbom som tidigare drivit Nordic eCommerce Summit ifrån scenen har i slutet av 2012 även tagit över som företagets VD. Hon är alltså numera ledaren över detta event och om hon gör ett lika bra jobb på scenen som VD har vi förmodligen ett spektakulärt evenemang framför oss.

Sammandrag ifrån tidigare år:

Annons

Vi har försökt sätta oss in i vad som faktiskt händer på Nordic eCommerce Summit 2013 och det är lite svårt. Detta av den enkla anledningen att det händer så pass mycket. Det är tydligen två proppfulla dagar och vill man gräva ner sig i allt som händer bör man gå till deras sida.

NES 2013 kommer i alla fall hållas på Cirkus Hasselbacken (Djurgården, Stockholm) och sägs bjuda på mer än någonsin förr.

– Om jag säger att vårt nya tema kommer vara "Superstjärna" så hoppas jag att det säger "mer än någonsin förr". Stora scenen på Nordic eCommerce Summit kommer bygga på mer inspiration, ge besökarna gåshud och mersmak många gånger om. Vi kommer bygga ut pauserna med möjligheter för besökare att skräddarsy mer konkret information. Därför kommer vi jobba på en något uppdaterad version med partners. Målet är att du, som e-handlare, under två dagar ska få inspiration, konkreta verktyg på hur du gör och sen om du vill göra affärer på plats kommer det finnas möjlighet till det. Allt ska besökare kunna planera i förväg genom bra information på vår hemsida, säger VD Sarah Wittbom.

Nordic eCommerce Summit verkar ha som nytt mål att inte bara leverera information och bra talare utan även en upplevelse. Lite som mindre e-handlare bör erbjuda en upplevelse utöver själva produkten.

Bra blandning av talare

Konferensen verkar även ha en bra blandning av svenska och utländska talare. Intressanta e-handlare ute ifrån Europa kommer delta. Vi kommer även få så se kända ansikten ifrån Sverige och vår grundare Dan Nilsson kommer sitta med i panelen på scenen. Daniel Parsan ifrån Nattbutik.se skall också bidra med kunskap ifrån sin rullande e-handel.

E-handelsprofilen Bryan Eisenberg finns även med på talarlistan. Några andra e-handlare på scenen är Best of Brands, Kjell & Company, Komplett.no, Unisport, Caliroots, Skincity, Intersport, SmartGuy Group, Headweb, Reebok, Protecty, Scandic. Detta är bara några få enligt NES.

I går fick vi även veta att Ralf Kindermann på Internetstores.com och Sean McKee från skobutiken Schuh.co.uk kommer delta. Nya svenska inslag på scenen var Furniturebox och Volver.

Annons

En tävling för de dolda stjärnorna

Nytt för i år är tävlingen eHackathon vilket är en tävling där Sveriges hetaste e-handelsteam ska sitta och koda framtidens e-handelslösningar. Du som hackare kommer sitta vid en speciell station på konferensen och under dag 2 delas ett hemligt pris ut till det vinnande teamet.

– Med ehackathon vill vi lyfta fram ehandels dolda stjärnor – utvecklarna – som vi tror sitter på många goda idéer och koncept. Vi vill kombinera en utmaning med den inspirerande miljö som Nordic eCommerce Summit är och vi tror att vi kommer att få se många små intressanta ehandelslösningar av detta. Allmänheten kan twittra in förslag på idéer till hashtag #eHackathon, säger Christopher Månsson på NEK.

Sarah Wittbom påpekar också att det är sista chansen att nominera till Nordic eCommerce Award 2013 i nästa vecka. Släng er alltså genast på de digitala mentometerknapparna och rösta fram din favorit.

25% off för festsugna

Middagen med prisutdelning och e-handelsfest är förstås en galakväll ni inte får missa och därför har vi prutat extra på biljetterna för hela kalaset.

Innan vi meddelar vilka kompispriserna är för detta event vill vi framföra en varning. Dessa biljetter gäller endast e-handlare. Jobbar du på ICA och driver en e-handel som hobby är det okej. Men säljer du tjänster till e-handlare på något vis är du leverantör och därmed inte godkänd för dessa e-handelsbiljetter.

Det finns ett begränsat antal billiga biljetter, totalt 150 stycken, och du som är medlem på Ehandel.se samt e-handlare kan besöka vår medlemshörna för att ta del av 25% rabatt på NES här.

Annons