Dan och Rikard lär dig E-handel i E-handelsskolan

Branschens kanske vassaste på E-handel, Dan Nilsson och Rikard Westberg, kommer hålla i en alldeles egen session under Emeet. Vi kallar den E-handelsskolan och den är till för deltagare som precis doppat fötterna i e-handeln.

E-handelskonferensen Emeet går av stapeln på torsdag. Vår egen Dan Nilsson sitter just nu och utformar gridden med en del förbestämda sessioner av experter i branschen. Medan dessa förmodligen tilltalar de med erfarenhet i branschen så öppnar vi nu upp även för nybörjarna.

Dan Nilsson meddelar att han tillsammans med Rikard Westberg, som driver Emeet och nätbutken Tonerlagret, kommer att hålla i en miniskola i e-handel. Det ska även vara en försmak på framtidens skola, utan lektionsplan, utan anteckningsblock och där lärarna är ödmjuka inför att de faktiskt inte vet allt.

Annons

Dan Nilsson– Det är dags att ge tillbaka och spräcka bubblan. Vi är bra på att klappa varandra på ryggen men lite sämre på att släppa in de nya i vår bransch. Med e-handelsskolan får vi ta pulsen på vad man har för problem som ny inom e-handel 2014. Jag hoppas det blir en väckarklocka!, säger Dan Nilsson.

Både nybörjare och de som är gamla i gemet är välkomna och e-handelsskolan kommer att handla om det som deltagarna vill lära sig mer om. Det lärarna inte själva kan kommer resoneras fram till bra svar ihop med deltagarna, i populär crowdsourcing-anda.

Bara plats för 15 personer!

Några punkter som dock kommer att finnas på bordet är följande:

  • Hur startar man en e-handel?
  • Vilken plattform ska jag välja?
  • Hur marknadsför man sig?
  • Hur gör jag exit om 3 år och säljer bolaget?
  • Hur fungerar det att starta e-handel i Norge?
  • Hur får jag billigast frakt?
  • Vem är den där Arne på Posten som alla pratar om och kan du berätta någon hemlis om honom?

E-handelsskolan börjar klockan 11:00 i rummet Orangeriet. Sedan tar deltagarna lunch ihop på samma plats och fortsätter diskussionerna. Vi har plats för 15 personer och man anmäler sig genom att maila till mailto:info@ehandel.se?subject=E-handelsskolan (OBS: du måste ha en biljett till Emeet).

Rikard Westberg– När Dan kom med idén till mig blev jag otroligt exalterad, detta är ju själva grunden i Emeet nerkokat till en dubbelsession. Eftersom vi båda gillar e-handel och mat så kommer vi kombinera dessa goda ting. Vi vill därför bjuda in nya tillskott att lära och äta med oss, säger Rikard Westberg.

Alla är välkomna till E-handelsskolan ny som gammal!

Annons
Annons