Dansk e-handlare ShopBetter™ stormar fram i Sverige

Danska företaget Internet Zoo (Group) har skapat plattformen ShopBetter™, som i rekordfart har erövrat den europeiska marknaden med nästan 120 000 varor i sitt sortiment, som säljs under marknadspris.

ShopBetter™ har funnits i Sverige sedan mars 2021, och med en total ökning av omsättningen på hela 1 059,51 % har de inte sett sig om sedan dess.

I slutet av augusti hade vi en omsättning på över 13,1 miljoner svenska kronor, och det är något som vi naturligtvis är mycket stolta över, säger Kim Bengtsen, VD för Internet Zoo (Group).

En lojalitetsklubb som ger dig stora rabatter

ShopBetter.se är en så kallad "One Stop Shop" där du kan hitta alla produktkategorier och produkttyper, allt från kosmetika och kläder till elektronik och leksaker, märkesvaror och "Wish"-produkter.

Antalet artiklar ökar månad för månad och har gått från cirka 65 000 artiklar i mars till nästan 120 000 idag, och planen är att nå 250 000 artiklar i slutet av 2021.

Du kan välja att handla på webbplatsen så som du känner till den från vanlig onlinehandel. Här är ShopBetter.se också konkurrenskraftiga i fråga om pris och det är alltid gratis leverans på alla produkter.

Men det du verkligen sparar pengar på är att gå med i lojalitetsklubben, där du får ytterligare rabatter på varor som redan säljs till låga grossistpriser.

Du kan välja en lågprisnivå, som endast kostar 10 kr (introduktionspris) för bronsmedlemskapet och spara upp till 5 % på alla varor.

Silvermedlemskapet finns för endast 31 kr i introduktionspris, vilket ger dig en besparing på upp till 10 % per månad, och guldmedlemskap kan du få just nu för endast 73 kr (introduktionspris), och du sparar upp till 15 % på alla varor - förutom en massa andra fantastiska fördelar.

Medlemskapet kan naturligtvis sägas upp när som helst fram till slutet av medlemskapsperioden.

En översikt över medlemskap finns här

Hur kan ShopBetter™ vara så prismässigt vassa?

Det låter nästan för bra för att vara sant att du kan köpa så billiga produkter i en svensk webbutik.

Men det finns inga dolda avgifter eller mystiska leveransvillkor hos ShopBetter.se. Allt är 100 % transparent, webbplatsen är certifierad e-handlare av Trygg E-handel och priserna är låga tack vare en mycket tydlig strategi:

Allt handlar om volym, volym och volym. Vi köper in stora mängder, vilket innebär att vi också kan erbjuda de bästa priserna. Dessutom har vi hela världen som arbetsplats, så vi handlar i de länder som är billigast för varje produkt, förklarar Kim.

Många av oss har varit tvungna att beställa saker från avlägsna delar av världen, där leveranstiderna ibland kan vara upp till en månad - och ibland ännu längre.

Men så är inte fallet på ShopBetter.se.

"För att kunna erbjuda gratis frakt till alla kunder samtidigt som vi håller våra priser nere har vi lager över hela världen, så det kan ta lite längre tid att leverera vissa produkter, men vi strävar alltid efter att leverera inom 4–5 arbetsdagar som standard", säger Kim.

En enkel köpprocess är en av nycklarna till framgång

I dessa coronatider är konkurrensen inom detaljhandeln på nätet större än någonsin. Därför är Kim särskilt stolt över att så många svenskar har valt att besöka ShopBetter.se för att bli medlemmar.

"Från början har vi haft ambitionen att göra köpprocessen så enkel som möjligt. Det ska vara lätt för kunderna att hitta, köpa och få exakt den produkt de vill ha, utan att behöva tänka på "dolda" kostnader och dåliga leveransvillkor", avslutar Kim.