Därför investerar Ernst i e-handeln: ”En väldigt rolig idé”

Folkkära tv-profilen ska få Lalaplants att spira.

I måndags berättade den relativt nystartade e-handeln Lalaplants, att de lyckats landa en riktig tung investerare i tv-profilen Ernst Kirchsteiger. En extra passande förstärkning, då Lalaplants specialiserat sig på krukväxter och tillbehör till dessa.

Nu berättar Ernst själv om varför han valde att så ett frö i e-handeln.

Annons

Eric och Håkan tog kontakt med familjen och sedan träffades vi och fattade tycke för varandra, helt enkelt. Samt att det är en väldigt rolig idé som jag gärna är med och utvecklar, säger han till Ehandel.

Utöver leveransen av växter vill Lalaplants även hjälpa kunderna efter deras köp. Man vill dels utbilda sina kunder, men tillhandahåller också produkter som kan vara behjälpliga i att få plantorna att trivas.

"Jag har samma ambition"

Ernst Kirchsteiger kommer själv i allra högsta grad att bidra till utbildningen av kunder. Med hjälp av en växtskola på Lalaplants Youtube-kanal, ska han lära svenska folket hur man får sina krukväxter att frodas.

Vad var det med Lalaplants som fick dig att kliva in som investerare?

Lalaplants vill öka svenskars kunskap kring växter. Därför såg jag det som ett perfekt bolag att investera och bli partner i, eftersom jag också har samma ambition och kan bidra med min kunskap och långa erfarenhet från odling, växter och välmående.

Vilka erfarenheter kommer du specifikt att kunna bidra med för att lyfta Lalaplants?

Jag ska hjälpa till med min kunskap och kärlek till växter, avslutar Ernst Kirchsteiger.

Annons
Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev?

Tack!