De blev Årets E-handel 2024 på stora galan: “Lysande stjärna”

"Sveriges mest lönsamma e-handelsföretag".

I går så höll Svensk Handel i D-Congress på Svenska Mässan i Göteborg. En konferens som varje år avslutas med att man delar ut en rad priser under kvällen. Finalisterna till att ta hem Årets E-handel 2024 var Nordic Nest, Photowall och Djerf Avenue.

Vi vill med D-Award uppmärksamma de företag inom den digitala handeln i Sverige som bryter ny mark, skapar kundupplevelser utöver det vanliga och som sätter svensk e-handeln på den internationella e-handelskartan, säger Per Ljungberg, innovationschef på Svensk Handel.

Annons

Vinnare av Årets E-handel 2024 blev Djerf Avenue med motiveringen:

Djerf Avenue är inte bara ett av Sveriges snabbaste växande och mest lönsamma e-handelsföretag utan också en starkt lysande stjärna på den internationella e-handelsarenan. 2023 var året då de även tog New York med storm. Starkt hållbarhetsfokus, autentisk marknadsföring och smarta samarbeten resulterar i att skaran ”Djerf Angels” fortsätter öka i en imponerande takt.

Andra glada deltagare som gick hem med ett fint pris var bland annat Houdini Sportswear som blev Årets Impact-innovatör. Ett pris som går till den handlare som tydligt implementerat hållbarhet i affärsmodellen och som har “impact som grundtanke och kärna i bolaget”. Motiveringen löd:

Med sitt banbrytande arbete inom hållbara och tekniskt avancerade kläder utmärker sig Houdini med sitt oöverträffade engagemang för att bli en positiv och regenerativ kraft för samhället och planeten. Nya Houdini Circle samlar alla plagg på ett och samma ställe på det sätt som passar varje kund – köpa nytt, i andra hand, hyra eller prenumerera.

Annons