De blev årets e-handlare på CDON Awards: ”Oerhört tacksamma”

Här är samtliga vinnare.

CDON höll under torsdagen den allra första CDON Awards på Noble House i Malmö. Sex vinnare med anknytning till CDON Marketplace prisades i olika kategorier under ceremonin.

Årets Ehandlare blev Stylingagenten, som specialiserat sig på skönhetsprodukter och varit en del av CDON Marketplace sedan 2014. De hyllades för sitt snabbfotade arbetssätt kombinerat med bredd och djup inom kategorin skönhet.

Annons

Vi är oerhört glada och tacksamma för priset. För oss som arbetat med många andra marknadsplatser känns det som att ingenting är omöjligt hos CDON. . Vi har en fin teamkänsla och tillsammans kan vi utveckla affären till nya nivåer under 2020, säger Maria Hedlund, personalchef och Emanuel Dagemark, vd på Stylingagenten.

"Ett sjukt bra kvitto"

Teknikproffset Nordic vann Årets Tillväxt efter att ha sett en försäljningsökning på hela 145 procent under 2019.

Vi är fantastiskt glada över priset för Årets tillväxt. Det är ett sjukt bra kvitto på det hårda arbete vi lagt ner, säger Simon Wahlgren, ekonomichef på Teknikproffset Nordic.

Priset för Årets Leverantör gick till 20th Century Fox som på ett och ett halvt dygn under Black Friday lyckades sälja över 12 000 filmer i 4K-upplösning via marknadsplatsen.

Övriga pristagare var Inet, som blev Årets Rookie, INF – Company AB blev Årets Inspiratör och Symplify Conversion utsågs till Årets Samarbetspartner.

Annons