De erbjuder samma-dag-leverans till halva Sveriges befolkning

“Såvitt vi vet finns det ingen med lika lång räckvidd som vår”.

Förra året vid den här tiden så stod Instabox inför en stor expansion gällande antalet fysiska leveransskåp som företaget skulle placera ut. I dag har man 350 skåp utplacerade på olika platser i Sverige.

Ett av företagets nyare skåp

Annons

LÄS ÄVEN: Instabox i superexpansion – 10 nya städer och 100 skåp

I städerna Stockholm, Uppsala, Eskilstuna, Västerås, Södertälje, Nyköping, Enköping och Göteborg har man även erbjudit leverans samma dag till dessa skåp, något som nu utökas rejält.

Från och med idag så blir det alltså även till Trollhättan, Alingsås, Kungsbacka, Helsingborg, Malmö, Ängelholm, Lund, Lomma, Landskrona, Norrköping, Linköping, Jönköping, Nässjö, Eksjö, Tranås, Örebro, Motala, Borlänge, Gävle, Falun och Sandviken, meddelar företaget till Ehandel.

"Över 6 miljoner människor"

Detta ska i sin tur resultera i att Instabox kan leverera samma dag till “halva Sveriges befolkning”, eller 6,2 miljoner människor.

Såvitt vi vet finns det ingen samma-dag-leverans med lika lång räckvidd som vår, varken i Sverige eller någon annanstans i världen. Så för oss på Instabox är det här jättestort och vi hoppas att våra kunder också kommer att uppskatta tjänsten, kommenterar Alexis Priftis, grundare och vd på Instabox.

Instabox har e-handelskunder som Apotea, Junkyard, Lyko, Kitchentime och Babyshop. Företaget har i dagsläget levererat 1,5 miljoner paket.

Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!