De galopperar mot nya höjder – hästbutiken bygger nytt lager

Lagret förläggs till en större småländsk stad.

Nu ökar Horseline, som säljer hästtillbehör, takten. Det har blivit dags för ett nytt lager – och det ska under året uppföras i Kalmar. Det framgår av ett pressmeddelande.

Det nya lagret byggs i två etapper. Den första etappen ska bli 2 000 kvadratmeter stor, varav den andra ska byggas ut, varefter behovet ökar. Anläggningen förläggs till stadsdelen Flygstaden i Kalmar – och ska öppna i februari nästa år, framgår det.

Annons

Ridsporten i Sverige har aldrig känts mer aktuell än den gör idag med OS-medaljer, Jerringpristagare och en stark framåtanda genom hela sporten. Vi vill tillhandahålla det ryttaren behöver för att nå sina ambitioner och mål. Nya anpassade lokaler är en nyckel för att vi ska kunna hålla den höga servicegrad vi strävar efter, kommenterar vd:n och medgrundaren David Erndin.

Lagret ska leda till snabb tillväxt och ökad lönsamhet, enligt vd:n. Bolaget har även breddat sortiment och köpt ett nytt it-system, samt ett nytt affärssystem. Man har även tagit in fler medarbetare – och ska tillsätta mer ny personal under året.

Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev?

Tack!