De går all-in på last mile – utökar till leveranser samma kväll

"Det känns fantastiskt roligt".

Apotek Hjärtat införde tidigare samma dag-leveranser direkt från tre apotek i Stockholm, Göteborg och Malmö, där kunderna kunde få sina beställningar inom loppet av 2 timmar.

Det verkar ha givit blodad tand. Nu utökar man nämligen detta ytterligare med samma kväll-leveranser från apoteken på Mariatorget, Stockholm, Vågen i Göteborg och Mobilia i Malmö - där alla order plockas och skickas.

Annons

Vi jobbar ständigt med att hitta nya, omtänksamma möjligheter att gör livet enklare för våra kunder. Ett sätt är att lägga till fler alternativa sätt att få sina apoteksprodukter, säger Monika Magnusson, försäljningsdirektör Apotek Hjärtat, i ett uttalande.

Apoteken ska nå totalt 5 miljoner kunder i Sverige. Och anledningen till det nya leveranssättet, som rullats ut nu, är att många helt enkelt vill vara hemma när budet kommer.

Det känns fantastiskt roligt att nu få möjlighet att erbjuda våra kunder ett så bekvämt leveranssätt, och på så sätt fortsätta att bidra till att förbättra kundernas hälsa, säger Monika Magnusson.

Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev?

Tack!