De kör hem klapparna gratis i unikt samarbete: ”Väldigt glada”

Gallerians kunder slipper bära hem paketen.

Nu ska det bli enklare att få hem sina varor från Gallerian i Stockholm. De har inlett ett samarbete med last mile-specialisten Wolt, som mellan den 10 och 23 december kommer att köra klapparna hem till dörren redan samma dag - helt gratis.

Vi vet att den kommande högtiden innebär en stor stress för många, därför vill vi underlätta vardagspusslet för våra besökare. Gallerian är en handelsplats som erbjuder mycket mer än bara shopping, så vi är väldigt glada att tillsammans med Wolt kunna ge våra besökare en tidig julklapp, säger Sandra Vannequé, marknadschef på Gallerian i Stockholm.

Annons

Kunderna kommer att kunna lämna in sina paket vid paketinslagningsdisken på handelsplatsen. Gallerians personal kommer därefter att slå in dem och Wolt levererar sen hem dem till dörren. Oavsett vilken dörr de ska till i huvudstaden.

Wolt vill alltid göra städerna vi verkar i till bättre ställen att bo på. I år kan vi därför underlätta lite i julstressen genom att erbjuda klimatkompenserade leveranser hem till dörren för Gallerians kunder, när de handlar klappar i varuhuset. Vi är särskilt glada att göra detta tillsammans med Gallerian och hoppas att många kunder kommer nyttja möjligheten att slippa bära hem klapparna, säger Johan Grönvall, vd på Wolt Sverige.

Annons