De lockade Babyshop-grundaren till styrelsen: ”Stor erfarenhet”

Ska lyfta möbelhandlaren på nätet.

Möbelvarumärket och e-handlaren Rowico home stärker styrelsen med en riktig branschprofil. Det är Babyshop-grundaren Linn Tagesson, som tar en plats.

Linn Tagesson tillför en stor erfarenhet och expertis inom e-handel samt affärsutveckling, och vi är övertygade om att hennes insikter kommer att bidra till Rowico homes fortsatta framgång, säger Jessica Hammargren, vd för Rowico home, i en kommentar.

Annons

Hon sjösatte Babyshop 2006 tillsammans med partnern Marcus och lyckades föra bolaget till en miljardomsättning. Och hon är fortfarande kvar som ägare, dock inte i någon operativ roll.

Istället har fokuset riktats mot andra uppdrag, bland annat att hjälpa e-handlare att växa på den åtråvärda amerikanska marknaden. Så det är viktig kunskap som Rowico home nu adderar till styrelsen.

Hennes erfarenhet och strategiska tänkande kommer att vara en stor tillgång för oss när vi fortsätter att expandera och stärka vår position som en stark aktör på möbelmarknaden. Linns insikter inom e-handel och digital transformation kommer att hjälpa oss att bättre möta våra kunders behov och driva innovation inom företaget, säger Jessica Hammargren.

Rowico home omsatte 292 miljoner kronor under sitt senast registrerade verksamhetsår, 2022. Man gjorde då även en vinst, efter finansiella poster, på 11,7 miljoner.

 

Annons