De ska leda pressade modekoncernen genom krisen

"Byggt ett fantastiskt dream team".

Venue Retail Group har nu presenterat sin nya ledning som ska ta koncernen genom krisen. Här återfinns flera nya ansikten. Den tidigare Sverigechefen för Hi-Fi-klubben, Patrik Johansson blir ny COO, Elvira Eriksson, grundare och vd på Mockberg, blir ny Creative Director. Hon får sällskap av medgrundaren Daniel Eriksson, som blir ny CDO.

Slutligen rekryteras också Helena Morland, med 15 års erfarenhet från mediabranschen som bland annat försäljningschef för Expressen och Dagens Nyheter, som ny marknadschef.

Annons

Efter att ha följt VRG under en längre tid känner jag att det ska bli otroligt roligt och spännande och få vara med på den här resan, säger Helena Morland om det nya uppdraget.

Den nya affärsplanen tillsammans med att de redan har väldigt starka varumärken, flertalet butiker med bra lägen och en växande/prioriterad online verksamhet gjorde mitt val av ny arbetsgivare väldigt enkelt.

"En stor nysatsning"

Men allt är inte nytt. Kvar i ledningen blir finanschefen Anders Arverud, HR-chefen Maria Ryott och komersiella chefen Jonas Stille.

Vi har sedan den 1 juni, då jag tillträdde, byggt ett fantastiskt dream team som kommer att göra en stor nysatsning då vi har tagit oss igenom rekonstruktionen. Vårt nya team är skräddarsytt för en tuff och hård marknad där vi har goda förutsättningar att bygga något nytt och lönsamt, säger Lars Fins, vd på Venue Retail Group.

Annons