De slår sina paket ihop – Bring och Early Bird släpper gemensam frakt

Ska nå alla Sveriges hushåll.

Bring och Early Bird inleder ett samarbete för att kunna satsa på morgontidiga leveranser, alla veckans dagar, enligt ett pressmeddelande.

Det nya samarbetet innebär att Bring expanderar sitt tjänsteerbjudande, när det kommer till leveranser till postlådan. Det går ut på att Early Bird levererar paket tillsammans med morgontidningen. Om ett paket av någon anledning inte kan levereras på det sättet, lämnas det istället till mottagarens närmaste Bring-ombud för upphämtning. Tjänsten kallas för Postlådepaket och ett paket måste, för att levereras, väga mellan 100 gram och 5 kilo.

Annons

Med det här samarbetet utökar vi vårt tjänsteutbud och säkerställer att vi kan tillgodose kundernas olika behov – oavsett om du vill få leveransen levererad extra snabbt, till ett ombud som öppnar tidigt på morgonen, eller i postlådan medan du sover, kommenterar Mona Zuko, chef på Bring för B2B och e-handelstjänster i Sverige, Danmark och Finland.

Samarbetet uppges också minska antalet onödiga returer.

Idag når vi med Postlådepaketet ungefär 95 procent av Sveriges hushåll, men tillsammans med Bring och det starka ombudsnätverk de byggt upp, kommer vi nå 100 procent av hushållen och uppnå en bättre kundresa för mottagarna. Det här är goda nyheter för våra befintliga och kommande kunder. Utöver det ser vi stora möjligheter att utveckla starka lokala tjänster med vårt Postlådepaket och ombudsnätverket, kommenterar Pelle Lönn, vd på Early Bird.

Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev?

Tack!