De slåss om att bli Årets influencer 2022: ”Fantastiska personer”

“Enade i besluten”.

Vår systersajt Influens.se håller just nu på att ladda upp inför Influencer Marketing Summit, ett event som ska samla branschen och samtidigt bjuda på fest. I samband med detta event kommer det även att delas ut en hel del priser och juryn avslöjades häromveckan.

LÄS ÄVEN: De ska utse Årets Influencer: “Vår bransch är i ständig förnyelse”

Annons

Nu meddelar juryordförande Ruby Jankkila att nomineringarna är klara och de som ska slåss om att vinna Årets influenser är:

  • Matilda Djerf
  • Carl Hedin
  • Therese Lindgren
  • Emil Henrhon
  • Mauri Hermundsson

Vi i jurygruppen är nu enade i besluten om de nominerade och anser att de bidragit med innovation, påverkanskraft och resultat som kan härledas till målsättning. Det känns väldigt bra att konstatera att här finns fantastiska personer som varit med och bidragit till branschen med inspiration och blivit dagens digitala ledare som andra faktiskt vill följa och lyssna till och en stor mångfald, säger Ruby Jankkila i en kommentar till nomineringarna.

Man kan ta hem ett pris i totalt tio kategorier och nu är det alltså dags för Influens.se:s läsare att säga sitt. Se resten av de nominerade och rösta här på Influens.se.

Annons