De stal Ehandels försäljningschef – ”kliver ombord som delägare”

“Stjärnrekrytering från Ehandel.se”.

Massi Najimi lämnade nyligen över sin roll som försäljningschef till Viktoria Eklund här på Ehandel. Nu står det klart var han ska göra stordåd härnäst. Massi kliver nämligen in i samma roll men hos Top Marketing Group, som inom e-handeln förmodligen är mest kända för marknadsföringsbyrån Topvisible, vilken är en av gruppens verksamheter.

När idén om Top Marketing Group presenterades för mig så var det inget svårt val för mig att ta nästa steg i min karriär. Att dels få möjligheten att kliva ombord som delägare och dels få möjligheten att arbeta med vår försäljning och våra erbjudanden inom TMG är en spännande resa som jag ser fram emot, säger Massi Najimi i ett pressmeddelande.

Annons

"Utveckla försäljningen på koncernnivå"

Top Marketing Group räknar nu med att dra nytta av Massis e-handelserfarenhet från sin tid som Head of Sales på Ehandel.

Vi är mycket glada för att Massi Najimi, tidigare Head of Sales Nordics på Ehandel.se, kommer vara ansvarig för att utveckla försäljningen på koncernnivå inom Top Marketing Group. Massi kommer att ​jobba med ett helhetsperspektiv, med både våra befintliga och kommande tjänster, säger Magnus Äng, vd på Top Marketing Group.

Koncernen består av den digitala marknadsföringsbyrån ​Topvisible​, konferensen ​SearchStars​ och mjukvarubolaget ​RankTrail​.

Annons