De startar året med två nya butiker: ”Fantastiskt roligt”

"Fortsätter att leta nya butikslägen".

Det var senast i december 2022 som Indiska meddelade att de skulle öppna ny butik i Stockholm. Nu verkar man återigen vara i expansionstagen. Mode- och heminredningsbutiken meddelar nämligen att det blir två nya butiker under våren.

Det är fantastiskt roligt att rivstarta året med två nya butiksetableringar, säger Yvonne Magnusson-Norling, vd för Indiska.

Annons

Nästa månad slår man upp en ny butik på Frölunda Torg i Göteborg. Och i april så blir det en ny butik i Väla Köpcentrum utanför Helsingborg.

De nya butikerna kommer göra oss ännu mer tillgängliga och vi vet att vi har varit efterfrågade under lång tid i såväl Väla som på Frölunda Torg. Jag är övertygad om att vårt unika kunderbjudande med en mix av heminredning och mode med inspiration från världen, kommer vara ett spännande tillskott för kunderna i Väla och Frölunda.

Butikerna får en försäljningsyta på cirka 250 kvadratmeter.

Vi arbetar aktivt med vår etableringsstrategi vilket innebär att vi fortsätter att leta nya butikslägen och vi ser även över våra befintliga butikslägen, där vi i vissa fall har växt ur våra lokaler och behöver större ytor, säger Yvonne Magnusson-Norling.

Indiska kommer att ha 44 butiker efter etableringarna, där tre av dem ligger i Finland.

Annons