De trotsar butiksdöden – öppnar nytt i tre storstäder

"Nu vill vi inte vänta mer."

Second hand-handeln fortsätter att växa och nu stärker Erikshjälpen butiksflottan med tre storstadsetableringar. Under oktober och november öppnar man i Stockholm, Göteborg och Oslo.

Det känns jätteroligt att kunna öppna tre nya, upplevelsefyllda second hand-butiker i höst. Vi vet att många som bor i större städer vill handla hos oss, det syns inte minst i vår e-handel secondhand.se. Med de nya butikerna blir Erikshjälpen Second Hand tillgängligt för fler kunder och genom överskottet från de nya butikerna kommer Erikshjälpen också kunna göra fler insatser för att hjälpa och stärka barn i världen och i Sverige, säger Anette Alm Gustafsson, verkställande chef på Erikshjälpen Second Hand, i ett uttalande.

Annons

Citybutiken i Oslo är först ut och därefter följer Göteborg i mitten av november. Den senare blir ett nytt butikskoncept för kedjan, där e-handeln och den fysiska butiken möts. Här kommer man även att anordna event, föreläsningar, samarbeten och pop-ups.

Butiken i Stockholm öppnas sedan i Häggviks handelsområde i slutet på november.

Samhället öppnar allt mer och kunder och gåvogivare hittar tillbaka till våra butiker igen – så nu vill vi inte vänta mer, utan istället satsa med tre nyetableringar i år och även flera nyetableringar under 2022, säger Anette Alm Gustafsson.

Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev?

Tack!