De tuffar på trots oroligheterna: ”Fortfarande i stor transformation”

Har nått 100 anställda.

Den digitala byrån Grebban, som har ett stort fokus på e-handel, rapporterar ett starkt första halvår. Detta trots tuffa tider för många e-handlare.

Vi är ödmjuka inför andra halvåret då marknaden just nu är väldigt orolig. Samtidigt tror vi att kvalitetsinriktade bolag som levererar mycket värde till sina kunder aldrig kommer bli "out of fashion", vi är fortfarande i en stor transformation mot e-handel oavsett om pandemieffekterna avtagit, säger Anton Johansson, grundare och vd.

Annons

Redan 45 miljoner

Företaget, som nyligen hjälpt Grandpa och Byon med nya nätbutiker, har nu passerat 100 anställda. Och under första halvåret ska Grebban ha omsatt 45 miljoner kronor, vilket kan jämföras med hela 2021 då man omsatte 60 miljoner.

Jag är väldigt stolt över att vi nu gått över 100 anställda på Grebban, en stor milstolpe och något jag aldrig kunnat drömma om för några år sedan. Vi har ett otroligt kompetent, drivet och engagerat team och jag är så himla stolt över att få jobba med allihopa, säger Anton Johansson.

Grebban ska just nu jobba med en ny e-handelslösning åt Zoo.se och Anton Johansson meddelar att planerna är att fortsätta att anställa i höst.

Annons