Search
Close this search box.
ANNONS

Den digitala anslagstavlan omvandlas till E-handel

Den digitala anslagstavlan omvandlas till E-handel
Julius Gunnilstam
julius@ehandel.se

Dela artikeln:

Business Insider lyfte igรฅr en ny tjรคnst som de kallar den hittils bรคsta lรถsningen fรถr att gรถra Pinterest mer likt en e-handel. Vi vet redan att Pinterest levererar mycket fรถrsรคljning fรถr vissa branscher, men frรฅgan รคr hur man kan fรถrรคdla kรถpupplevelsen.

ANNONS

Den nya tjรคnsten som fรถrsรถker sig pรฅ detta heter Pinshoppr och startades i en inkubator i Toronto, Canada. Vad Pinshoppr gรถr รคr att den plockar ut alla hรถgt rankade pinnar pรฅ Pinterest och sedan sorterar den ut de som leder till en legitim nรคtbutik. De hรคmtar sedan detaljer som pris och produkttext, ifrรฅn nรคtbutiken, och presenterar dessa direkt hos Pinshoppr.

Pinshoppr ser ut som Pinterest men alla pins gรฅr att "shoppa" och har ett pris. Det gรฅr รคven att sortera pรฅ pris, fรคrg, varumรคrke och olika nรคtbutiker. Det รคr helt enkelt Pinterest fast mer e-handel och mindre roliga bilder.

Det fรถrsta som slรฅr en รคr givetvis att Pinterest kan sno detta rakt av, men detta verkar inte vara nรฅgot som skaparna รคr rรคdda fรถr:

"Pinterest kan gรถra nรฅgot liknande, men jag kan tรคnka mig att de รคr utomordentligt upptagna med annat", sรคger VD:n Sanjay Arora. "Jag รคr sรคker pรฅ att e-handel รคr pรฅ deras horisont men kanske kommer detta att hjรคlpa dem. Trafiken รคr en vinst fรถr รฅterfรถrsรคljarna, en vinst fรถr oss, och en vinst fรถr Pinterest."

Den nya tjรคnsten har slagorden "Pinshoppr รคr dรคr รถgongodis mรถter e-handel" och det รคr vad tjรคnsten erbjuder idagslรคget. En fรถrรคdlad digital katalog formad av de populรคraste pinnarna pรฅ Pinterest. Vill ni sjรคlva kolla in Pinshoppr finner ni tjรคnsten hรคr.

ย 

Kรคlla: businessinsider

Relaterade nyheter:
En digital anslagstavla E-handlare bรถr kรคnna till

Dela artikeln: