Lista: Det handlar svenskarna på Amazon.se – ”oerhört glädjande”

Vardagsinköpen duggar tätt.

Det är snart tre veckor sedan Amazon.se såg dagens ljus. Men hur har det egentligen gått sedan dess och hur har svenskarna välkomnat dem? Ganska bra, av allt att döma. När vi tittar på Alexa.com ser vi att Amazon.se numer är den 66:e mest besökta hemsidan i Sverige, vilket är ett rejält språng uppåt mot tidigare.

Nu har vi dessutom fått facit på vad svenskarna köper från e-handelsjätten. Och precis som Emma Hernell, vice vd på HUI Research, förutspådde här på Ehandel så verkar det vara de lite vardagliga varorna som går allra bäst.

Annons

Här hittar vi nämligen allt från kattsand till tandkräm och en datormus vi känner igen från när Ehandel gjorde ett testköp, som då var en av e-handlarens utvalda produkter. Här samsas också soppåsar på rulle med en telefonleksak, Airpods och ansiktskräm.

Det är oerhört glädjande att så många svenskar fått upp ögonen för Amazon.se och hittat fram till olika delar av det breda utbudet av produkter. Vi arbetar hårt för att hela tiden förbättra upplevelsen och fylla på med ännu fler spännande erbjudanden och lokala produkter, säger en talesperson för Amazon.

Översättningsmissarna och kritiken som följde med dessa verkar alltså inte ha inneburit några större bakslag för Amazon. Kanske såg det rentav till att locka in ännu mer shoppingsugna kunder på plattformen.

De bästsäljande produkterna på Amazon.se:

Colgate Complete Extra Fresh – Tandkräm (75 ml)
Logitech M590 – Trådlös datormus
L.O.L. Suprise Glitter Globe Winter Disco
Apple AirPods Pro
Soppåse, 25 liter, med handtag, förpackning om 30 stycken
Ever Clean, kattsand (10 liter)
L’Oréal Hydra Energetic Daily Moisturiser (50ml)
Fisher-Price FGW66 900 Telefonleksak
TP-Link Archer C6 Dualband Gigabit Wlan-Router
Philips OneBlade Face
Källa: Amazon

Annons