Dollarstore öppnar åtta nya butiker – på andra sidan sundet

Utökar närvaron rejält.

Lågprisjätten Dollarstore är mitt inne i en offensiv expansion i Danmark. Under 2024 och 2025 ska totalt åtta nya butiker öppnas under varumärket Big Dollar.

Två öppnas i år, i Randers och Grenå, under november. De övriga sex butikerna ska ha premiär under 2025 och kommer att vara belägna i Aalborg, Esbjerg, Skive, Ringsted, Sønderborg och Thisted.

Annons

Vi är väldigt glada över att utöka vår närvaro i Mellanjylland med öppningarna i Randers och Grenå senare i år. Med de sex nya öppningarna spridda runt om i landet under 2025, kommer vi att kunna erbjuda ännu fler kunder fantastiska produkter till bra priser, säger Peter Jakobsen, Country Manager på Big Dollar, i en kommentar.

Butikerna har en planerad storlek på 3 200 kvadratmeter, med en förväntad försäljningsyta på minst 2 600 kvadratmeter. Exakta premiärdatum kommer att meddelas vid ett senare tillfälle.

Dollarstore har hittills öppnat fem Big Dollar-butiker i Danmark. Anledningen bakom namnbytet i grannlandet är att där redan fanns en kedja med namnet Dollarstore sedan innan.

Annons