Dollarstore öppnar två nya butiker – i grannlandet

"Oerhört glada att fördubbla våt butiksnätverk".

Dollarstore ska med nya ägaren, finska Tokmanni Group, breda ut sig i Norden. Nu är det snart premiär för två nya butiker i Danmark, där kedjan fått namnet Big Dollar.

Först ut är butiken i Hjørring, som invigs nu på fredag den 29 september. Två månader senare, den 24 november, öppnar man i Holbæk.

Annons

Båda varuhusen kommer att möta runt 3 100 kvadratmeter och de kommer att fyllas med allt från hygien, skönhet och heminredning till fritid, snacks, drycker och säsongsvaror.

Vi är oerhört glada över att fördubbla vårt Big Dollar-butiksnätverk i Danmark. Big Dollar och dess två första butiker, som öppnades i oktober förra året i Næstved och Brønderslev, har genererat ett stort intresse bland danska kunder, säger Anders Kind, vd för Dollarstore, i en kommentar.

Butikerna kommer att sysselsätta en butikschef och mellan åtta och tolv yrkesverksamma inom detaljhandeln.

Respektive premiär kommer förstås att firas med en sedvanlig invigningscermoni och tillhörande erbjudanden.

Dollarstore har en av de bästa prisimagen i Sverige. Vi ser fram emot att erbjuda våra produkter och "mighty fine prices" i Hjørring och Holbæk i Danmark, och vi kommer stå redo att möta ett stort antal nyfikna kunder på öppningsdagen, säger Anders Kind.

Dollarstore kommunicerade redan under 2022 att målet är att öppna 50 butiker på tre år i Danmark.

Annons