Duni dukar upp med en ny uppfräschad nätbutik

Varumärket Duni säljs i dag på över 40 marknader och är en ledande leverantör av produkter för dukning och take away. Nu gör Duni en satsning på webben med en ny e-handel.

Duni började sin resa 1949 med den allra första produkten, en bägare av vaxat papper. Det följdes upp med en servett gjord av tunt, glaserat kräppapper, men sedan dess har det hänt en hel del.

Från att ha varit känt som en svensk tillverkare av pappersbägare och servetter, är Duni nu ett internationellt börsnoterat företag med 1 900 anställda i 17 länder. Främst levererar man till restaurang & hotell, catering & take-away men deras produkter finns även för hemmabruk. Nu lanserar man sin nya e-handel som ska göra deras produkter mer lättillgängliga.

Annons

Den nya butiken är byggd på Askås e-handelsplattform som också har varit med och tagit fram den nya designen. Nina Egnell som är e-handelsansvarig på Duni säger att de är mycket nöjda med resultatet.

– Valet av plattform till vår nya svenska konsumentshop var relativt enkelt för oss. Jag har arbetat med Askås som leverantör sedan tidigare och visste därför att plattformen uppfyllde de krav jag har på ett e-handelssystem. Ett system som både är enkelt att administrera, kostnadseffektivt och anpassat för försäljning. Dessutom upplever vi samarbetet med Askås som mycket bra, med en hög servicenivå och bred kunskap inom e-handel, säger Nina.

I slutet av 2011 började Duni med e-handel i Sverige men nu har man alltså putsat på den digitala shoppingupplevelsen. Vill du kolla in den nya butiken, hittar du den på www.shop.duni.se.

Källa: Press

Annons