DET HÄR ÄR EN NYHET FRÅN Ehandel Jobb

E-commerce Recruit utökar i Stockholm

Till vårt kontor i Stockholm ansluter nu Markus Nilsson som kommer att arbeta med rekrytering av digitala kompetenser till de företag som vill ta sin e-handelsaffär till nästa nivå.

Markus har under flera år arbetat som rekryteringskonsult med fokus på nischade tjänster och andra specialistroller. Kunderna han arbetat med har varit allt från e-handlare till stora börsnoterade bolag.

På frågan vad Markus tror kommer att vara hans största bidrag i sin nya roll svarar han:

Annons

Min nyfikenhet och ekonomiska bakgrund gör att jag har lätt för att snabbt sätta mig in i våra kunders affär och vad som krävs för att lyckas i deras organisation. Det ger mig rätt förutsättningar för att söka och hitta kandidater med rätt kompetens, erfarenhet och personliga kvalitéer. Därutöver kan jag hantverket bakom framgångsrik rekrytering. Det handlar om att skapa de bästa förutsättningarna. Det gör jag genom att arbeta med stort engagemang, noggrannhet, proaktivitet och högsta service mot både kund och kandidat i alla steg.

Markus började på E-commerce Recruit den 1 juni och kommer tillsammans med teamet på Stockholmskontoret att arbeta med att stärka upp regionen och möta den ökade efterfrågan.

Vi är väldigt glada att få välkomna Markus till vår organisation. Hans passion för rekrytering och e-handel lyser verkligen igenom och hans erfarenhet från rekrytering och headhunting är en viktig pusselbit för vår fortsatta expansion.” säger Sanny Malmberg, CEO på E-commerce Recruit.

Har ni frågor till Markus så är ni varmt välkomna att kontakta honom på markus@ecommercerecruit.se

Annons