DET HÄR ÄR EN NYHET FRÅN Ehandel Jobb

E-commerce Recruit utökar sitt team i Malmö

Efter ett år av snabb tillväxt så förstärker vi nu ytterligare vårt team i Malmö med Alexandra Persson som senast kommer från en roll som E-commerce lead - Shop Management på e-handelsbolaget Boozt.

Med mina tidigare erfarenheter från e-handelsbranschen och med mycket erfarenhet av in-house rekrytering så kommer jag snabbt att kunna sätta mig in i vad våra kunder söker efter, och på så sätt kunna leverera toppkandidater till dem.

Alexandra har arbetat med e-handel på flera olika sätt under de senaste åtta åren med uppgifter som inkluderar exempelvis sociala medier, projektledning, systemutveckling och försäljning. Hon har även en gedigen erfarenhet av in-house rekrytering där hon i sin roll searchat, anställt och onboardat nya medlemmar i teamet.

Annons

På frågan vad som fick Alexandra att söka jobbet på E-commerce Recruit svarar hon:

Jag älskar att arbeta med människor, och det kan man ju göra på så många olika vis. Men att få hjälpa våra kunder och kandidater att matcha och hitta sitt drömjobb slår nog det mesta.”

Sanny Malmberg är VD för E-commerce Recruit och uttrycker att det är välbehövligt med förstärkning på kontoret i Malmö med tanke på den tillväxt vi haft under det senaste året och som vi ser framåt.

Det känns otroligt bra att vi lyckats rekrytera Alexandra till vårt team och vi är övertygade om att hon snabbt kommer in i uppgifterna och lyckas leverera en riktigt bra både kund- och kandidatupplevelse. Hennes bakgrund gör att hon redan har en hög förståelse för e-handelsbranschen och att hon snabbt kommer att kunna omsätta sina erfarenheter från in-house rekrytering till att kunna hjälpa våra kunder enligt bästa möjliga förutsättningar.”

E-commerce Recruit är ett Search och Rekryteringsbolag som haft en enorm tillväxt under det senaste året. Bolaget är verksamma i hela Sverige med kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Bolaget står även bakom podcasten E-commerce Success och det eftertraktade priset E-star Awards.

Annons