E-handelsaktören når 100 städer: “En otrolig prestation”

"90 procent av den svenska befolkningen".

Foodora har den senaste tiden fått utstå en del kritik från kollegor i branschen. Bolaget har även lanserat drönarleveranser, som snart ska rullas ut på bredare front. Men hur går då grundaffären? De vill säga de vanliga restaurangleveranserna och en och annan e-handelsleverans.

Foodora meddelar idag att man nått 100 städer. Bolaget rullar nämligen ut sin tjänst i Söderhamn, vilket helt enkelt blir stad nummer 100.

Annons

Söderhamns inkludering som vår hundrade stad är en otrolig prestation för oss på Foodora och ett uttryck för vårt fortsatta engagemang för att erbjuda den bästa möjliga leveransupplevelsen till fler människor runt om i landet. Vi ser fram emot att välkomna invånarna i Söderhamn till Foodora-familjen och att erbjuda dem det bästa urvalet av restauranger och butiker direkt till deras dörr, säger Hans Skruvfors, vd på Foodora.

Foodora ska nu alltså finnas i 100 städer med sina egna bud och e-handelsplattformen ska finnas tillgänglig på totalt 350 platser i Sverige.

Att nå hela 90 procent av den svenska befolkningen är ett bevis på Foodoras dedikation till att skapa en smidig och tillgänglig leveransupplevelse för alla, skriver företaget.

Annons