E-handelsaktörerna går ihop i fysisk satsning: “Mäktigt”

"Det har gått snabbt”.

Bythjul och Skruvat fick samma ägare 2015, men det är först nu man erbjuder en gemensam fysisk lösning. Systerbolagen, som ägs av den franska koncernen Mobivia, har nämligen öppnat sin första “Order & Pick-up Point“.

Nu kombineras tjänsterna inom Bythjul och Skruvat för första gången som en Order & Pickup point i Brunna/Kungsängen där kunderna får personlig hjälp med beställning av däck och reservdelar av kunnig personal på plats samt möjlighet att köpa varor direkt i butiken eller levererat till ett utlämningsställe nära hemmet, skriver man i ett gemensamt pressmeddelande.

Annons

Stort fokus ska ligga på personlig service i den nya satsningen som sägs vara en helhetslösning för kunderna. Inspiration till konceptet ska ha tagits från Frankrike och idén var endast ett förslag på papper i juni i år, enligt Bythjul.

Det har gått snabbt från vision till verklighet och det är jag både stolt och glad över, säger Bythjuls COO Henrik Bjurhem.

I Brunna ska man nu mötas av ett 11 000 kvadratmeter stort lager fyllt av däck och fälgar. Totalt 3000 artiklar ska finnas tillgängliga för kunderna och butiken ska bestå av 200 kvadratmeter av olika tillbehör som olja, spolarvätska, vindrutetorkare med mera.

Att ta en primär e-handel från online till offline på så kort tid är mäktigt och riktigt imponerande, säger Henrik Bjurhem.

Annons