E-handelsdagarna i Sundsvall kan ställas in

E-handelsevenemangen blir allt fler. Både inhemska och utländska aktörer vill ha en del av kakan samtidigt som behovet för e-handlare att träffa andra e-handlare förstås kvarstår. En träff som dock inte borde ha speciellt stor konkurrens hotas nu av få anmälningar.

Att något av de många e-handelsrelaterade evenemangen får packa ihop till slut är nog inte omöjligt. Ett evenemang som vi dock inte trodde skulle stängas ner är E-handelsdagarna. En mindre träff på runt 60-70 deltagare i Sundsvall.

Nu meddelar dock arrangören Katrin "Kodmyran" Lundgren att rekordfå anmält sig.

Annons

– Vi har inte ens hälften anmälda av vad vi normalt brukar ha så här en vecka innan sista anmälningsdag. Jag vet inte vad det beror på men kan tänka mig att den onormalt varma soliga sommaren spelat in. E-handlarna verkar inte tänka på att det kommer en höst i år igen, men jag lovar det gör det, säger Katrin Lundgren.

E-handelsdagarna i Sundsvall går av stapeln den 10-11 september i år, det vill säga om evenemanget inte ställs in.

– Talarlistan i år innehåller många godbitar, och DIBS sponsrar ju med resa från Stockholm även i år så det skulle känns mycket tråkigt att behöva ställa in eventet, men börjar inte anmälningarna rulla in snart så har vi inget val, säger Katrin.

Vi vet förstås inte varför intresset för evenemanget är lågt och har bara hört bra om denna mindre träff som verkar fylla en funktion för e-handlare uppåt landet. Har ni helt enkelt missat att slänga in en anmälan så kan det alltså vara dags nu. Sista anmälningsdag är 14 augusti.

Annons