E-handelsinvesteraren lockar till sig prisad direktör: “Exceptionell”

“Vi kommer att drömma stort”.

Riskkapitalbolaget Eequity, som satsar stort på just e-handel, plockar nu in ett tungt namn bland sina rådgivare.

Bolaget har nämligen värvat Madeleine Persson, tidigare managing director för H&M och Sveriges mäktigaste kvinnliga direktör 2018, enligt Veckans Affärer.

Annons

Madeleine har en exceptionell och unik erfarenhet och kompetens som innebär en stor konkurrensfördel för våra portföljbolag. Under sin karriär har Madeleine samlat på sig omfattande kunskap om ledarskap, att möjliggöra för individer och organisationer att växa, samt strategisk och operativ kompetens i att bygga starka detaljhandelsföretag, säger Patrik Hedelin, Managing Partner på Eequity.

Enligt Hedelin så har Madeleine också ett stort intresse för att hjälpa entreprenörer att utvecklas och nå framgång, vilket förstås kommer väl till hands inom ett bolag som Eequity.

Jag ser verkligen fram emot att få arbeta tillsammans med eEquity och deras portföljbolag. Jag tror att samarbetet kommer att innebära stora fördelar för bägge parter. eEquity sitter på bred erfarenhet och djup kunskap om e-handelsindustrin, och jag identifierar mig med deras entreprenöriella anda och tankesätt som betonar lärande och tillväxt, säger Madeleine Persson.

Under våren klev Madeleine Persson in i styrelsen hos eEquitys portföljbolag Aim’n och nu får hon alltså en större roll inom riskkapitalbolaget.

Vi kommer att drömma stort, göra rätt saker och ha väldigt roligt ihop, säger hon.

Annons