E-handelsinvesteringar, nästa steg för NetOnNet-grundaren

Dagens Handel rapporterar idag att NetOnNets före detta vd och en av grundarna, Anders Halvarsson, bestämt sig för sin framtida karriär. Anders som varit mycket omskriven här hos oss, gällande Sibas övertagande av NetOnNet, tidigare i år. Halvarsson var inte positiv till Sibas övertagande och sade upp sig strax därefter. Anders har nu bestämt sig för vad han skall göra härnäst, efter att ha drivit NetOnNet i 12 år.

Han har slagit ihop sig med affärsmannen Paul Frankenius som är före detta inköpsdirektör på JC. Paul har även varit involverad i Kappahl där han länge varit storägare. Kappahl som häromdagen, helt orelaterat, lanserade sin online shop.

Annons

Frankenius är även investerare och styrelseproffs och tillsammans med Anders ska de nu investera i e-handel och e-tjänster. På Dagens Handels fråga om de redan nu har något att investera i svarar Anders följande:

– Paul har ju arbetat med detta tidigare, så därigenom finns en del saker. Vi tittar redan på en del, men det är för tidigt att säga hur reellt det blir.

Det är roligt att höra att Anders kommit tillbaka efter "Siba-härvan" och att han nu tänkt investera i e-handel. Frågan är vad de investerar i först, kanske kan det vara din e-handel?

Källa: dagenshandel

Relaterade nyheter:
NetOnNets VD lämnar, efter Sibas övertagande

Annons