E-handelsjätte öppnar butik på Tradera – bjuder på provisionen

"Vi är mycket stolta".

Fler och fler stora handlare öppnar butik på Tradera, för att få fart på den cirkulära shoppingen. Nu har även Babyshop, som just tog sig igenom en rekonstruktion, anslutit sig till plattformen.

Tillsammans lanserar de Babyshop Pre-loved, som blir en samlingsplats för alla begagnade barn- och babyplagg från Babyshop som säljs på Tradera.

Annons

Vi är mycket stolta över detta cirkulära partnerskap tillsammans med Tradera. Efter att ha sett flera varumärken utforska andrahandsmarknaden och introducera liknande samarbeten kunde vi inte låta bli att undra, varför skulle vi som återförsäljare inte kunna göra detsamma? säger Sofia Cederfeldt, CSR & Sustainability Manager på Babyshop.

"En viktig signal"

Det här innebär också att Babyshop bjuder på Traderas säljprovision, för att såväl köpare som säljare ska kunna göra en mer plånboksvänlig affär.

Vi tycker det är mycket positivt och en viktig signal att Babyshop, som är den ledande e-handeln för exklusiva barnkläder, uppmuntrar sina kunder att ta tillvara på det som redan finns. Vi på Tradera finns här och vill gärna hjälpa fler aktörer att precis som Babyshop bli mer cirkulära i sin affärsmodell, säger Sofia Hagelin, kommunikationschef för Tradera.

Annons